Spreekuren Huisartsen – Huisartsenpraktijk Rapenland – Eindhoven

Huisartsenpraktijk Rapenland

Huisartsenpraktijk Rapenland bestaat meer dan 25 jaar. Bij ons staat zowel uw lichamelijke gezondheid als uw geestelijke gezondheid voorop. We schenken daarom ook aandacht aan factoren in uw leefomgeving die psychische klachten kunnen veroorzaken.

Spreekuren Huisartsen

Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw contact. Ze is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw eventuele klachten. Heeft u meerdere klachten of vragen? Geef het aan bij het maken van de afspraak.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Dr ten Doeschate Dr ten Doeschate Dr ten Doeschate Dr ten Doeschate*
Dr de Haas Dr de Haas Dr de Haas Dr de Haas*
Dr Thomassen
Dr Andriessen Dr Andriessen Dr Andriessen

* Wisselen om de week om.

Assistentenspreekuur

De assistente staat u als eerste te woord als u naar de praktijk belt. Zij maakt afspraken voor het spreekuur, de huisbezoeken en het telefonisch spreekuur. Verder kan de assistente u helpen bij het geven van adviezen over uw klachten en het inschatten van de urgentie daarvan. De gegeven adviezen worden ook in uw dossier genoteerd en door de huisarts gecontroleerd. De assistentes hebben, net als de huisartsen, een beroepsgeheim.

De assistentes zijn  opgeleid voor een aantal zelfstandige taken. U kunt bij hen terecht, nadat u telefonisch een afspraak heeft gemaakt:
Wondbehandeling bij ongevallen, verbinden en zwachtelen, verwijderen van hechtingen, uitstrijkjes, injecties, zwangerschapstest, urine- en bloedonderzoek, bloeddrukmeting, oren uitspuiten, informatiefolders, wrattenbehandeling, 24-uurs bloeddrukmeting (op indicatie van de huisarts).