Team – Huisartsenpraktijk Rapenland – Eindhoven

Huisartsenpraktijk Rapenland

Huisartsenpraktijk Rapenland bestaat meer dan 25 jaar. Bij ons staat zowel uw lichamelijke gezondheid als uw geestelijke gezondheid voorop. We schenken daarom ook aandacht aan factoren in uw leefomgeving die psychische klachten kunnen veroorzaken.

Team

Het team van huisartsenpraktijk Rapenland

Marleen ten Doeschate – Huisarts

Ik werk sinds oktober 1993 in praktijk Rapenland. Sinds april 1993 ben ik huisarts. Het werken in de praktijk combineerde ik voorheen met het werk als vertrouwensarts inzake kindermishandeling tot 1998. Daarna heb ik tijdelijke parttime gewerkt als consultatiebureau arts en als schoolarts. Van 2008 tot 2014 heb ik, ook parttime, gewerkt als huisarts bij de GGZ, zowel in Eindhoven als ook in Helmond (solk poli). Thans werk ik alleen als huisarts in de praktijk. Verder  geef  ik ook reizigersadvies en ben sinds 2015 ook huisartsopleider, vanuit de universiteit Maastricht.

Beiden hebben we de opleiding echografie voor huisartsen gedaan en we hebben in de praktijk een echo apparaat.

 

 


 

Marileen de Haas – Huisarts

Ik werk sinds 2011 als huisarts in praktijk Rapenland. Ik heb zowel de opleiding tropenarts als huisarts gedaan. Als tropenarts heb ik stagegelopen in Zuid-Afrika en Ivoorkust en heb ik gewerkt in Brazilië. Als huisarts heb ik 5 jaar op Aruba gewerkt. Nu werk ik met veel plezier en toewijding in Eindhoven. Begin 2021 heb ik de opleiding kaderarts GGZ afgerond.

 

 Scott Brugmans- Huisarts in opleiding

Manon Oorthuizen- Verpleegkunige specilaist


Judith Promper – Praktijkondersteuner GGZ

Leontine van Herk – Praktijkondersteuner Somatiek


Gabriëlle – Assistente

Naima – Assistente

Nilgun – Assistente


Karin Burg en Moniek van der Hoek – Diëtisten

Karin Burg en Moniek van der Hoek, diëtisten, helpen u graag bij voedingsadvies voor o.a. over-ondergewicht, hart en vaatziekten, diabetes, COPD en darmproblematiek. Samen met u maken wij een voedingsadvies op maat waarbij niet gekeken wordt naar de beperkingen maar naar de mogelijkheden.
Wij zijn elke dinsdagmiddag op de praktijk aanwezig.
Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 06-20357560 of info@dietistekarinburg.nl of via www.dietistekarinburg.nl